Over Beanspunk

punks not deadWelkom in de wondere wereld van de punkmuziek. De uitspraak “Punk’s not dead” komt je vast wel bekend voor, want vandaag de dag is de punkmuziek nog steeds niet uitgestorven! Hoewel het niet meer zo leeft als vroeger, zijn er nog genoeg bands die punkmuziek maken en zijn er nog genoeg mensen die naar deze muziek luisteren. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Pennywise en Bad Religion.

Maar waar hebben deze bands van nu nou precies hun inspiratie vandaan? Welke muzikale helden zien zij als voorbeeld voor hun eigen muziek? Op deze website lees je alles over de geschiedenis van de punkmuziek, waar het precies begonnen is en door welke bands het eigenlijk gestart is. Ook kom je meer te weten over de kenmerken van de rasechte punkers. Wat droegen ze in die tijd? Wat was het modebeeld van toen?

Voor iedereen die interesse heeft in de geschiedenis van de muziek, maar ook voor een ieder die van verschillende culturen houdt en eigenlijk ook wel voor iedereen die gewoon leuke feitjes wil weten, is deze website een goede plek om op een vermakelijke manier wat nieuwe informatie te vergaren.